毛豆炒蟹

毛豆炒蟹

3.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 梭子蟹 约300克
    2 只
  • 20 克
  • 切段
    1 根
  • 2 片
  • 蒜头
    2 瓣
  • 料酒
    30 克
  • 生抽
    15 克
  • 约¼茶匙
    1 - 2 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 小撮
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 60 克
  • 毛豆仁
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 640.8 mg
Białko 17.9 g
Kalorie 1017.8 kJ / 243.3 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...