Urządzenia i Akcesoria
毛豆炒蟹
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
梭子蟹 约300克2 只
-
油20 克
-
葱 切段1 根
-
姜2 片
-
蒜头2 瓣
-
料酒30 克
-
生抽15 克
-
糖 约¼茶匙1 - 2 克
-
白胡椒粉 约¼茶匙1 小撮
-
盐 约¼茶匙1 克
-
水60 克
-
毛豆仁100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
640.8 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1017.8 kJ /
243.3 kcal
Tłuszcz
14.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny