Urządzenia i Akcesoria
Kold suppe med mango og kokos
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portioner
Składniki
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)20 g
-
rød chili, frisk groft skåret plus ekstra til pynt1
-
rødløg halveret80 g
-
mango, moden i stykker300 - 350 g
-
gul peberfrugt (ca. 120 g), udsået, i stykker1
-
peanutbutter40 g
-
kokosmælk, dåse400 g
-
isterninger (opcjonalnie)100 - 150 g
-
koriander, stødt½ tsk
-
salt½ tsk
-
hvid peber, stødt2 - 3 knivspidser
-
korianderblade, friske til pynt
-
cashew nødder, ristet, usaltet til pynt
-
sesamolie, ristede sesam, mørk til drys
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368 mg
Białko
5 g
Kalorie
1376 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
Brak ocen