Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Fruit Jelly Domes
Brak ocen
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Meat Stock Paste
Brak ocen
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Chilli Lime Steamed Corn
25 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Folded Herb Bread
Brak ocen