Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Singapore Chilli Crab
50 min
Fermented Onions (with Cutter)
72 godz. 30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Caesar Dressing
10 min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5 min
Maple and Spice Glazed Ham
2 godz. 20 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Gambas
10 min