Urządzenia i Akcesoria
Greek Yogurt
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
whole milk pasteurized32 oz
-
heavy whipping cream4 oz
-
plain yogurt with live cultures (see Tip)8 oz
-
water34 oz
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
67 mg
Białko
5 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye Bread
6 godz. 5 min
Honey Pear Vinaigrette
5 min
Plain Yogurt
14 godz.
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Blueberry Yogurt
13 godz.
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Almond Butter
5 min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Browning 7 oz Onions
25 min
Plain Yogurt in Varoma
12 godz.
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Peanut Butter
5 min