Urządzenia i Akcesoria
Beer Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz. 20 min
4 jars
Składniki
-
black peppercorn divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Lebanese cucumbers washed and ends removed (approx. 3-4)450 g
-
garlic cloves2
-
white vinegar225 g
-
lager beer170 g
-
water60 g
-
sugar115 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
589.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
714.5 kJ /
170.8 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Mee Siam Kuah
1 godz. 5 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
Brak ocen
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Burnt Orange
2 godz. 15 min
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
French Omelet for Two
30 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min