Potato and Rosemary Focaccia
TM6 TM5

Potato and Rosemary Focaccia

(Brak ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
    lub 30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • 300 g water
  • 1 tsp dried yeast
  • 1 tsp sugar
    lub 1 tsp barley malt syrup
  • 500 g bread flour
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, fine
  • extra virgin olive oil, to grease
  • 200 g potato, thinly sliced (see Tip)
  • 1 - 2 pinch sea salt, coarse, to sprinkle, to taste
  • 1 - 2 sprig rosemary, fresh, leaves only, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2477.3 kJ / 592.1 kcal
Białko
19.1 g
Węglowodany
100.9 g
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.4 g
Sód
1318.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy