Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Quick Rise Basic Bread
45 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Beetroot and Horseradish Relish (Chrain)
50 min
Steamed Rice
25 min
Chocolate and chilli tart
25 godz.
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Rainbow Fruit Tart
1 godz. 40 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Rava payasam
50 min
Chicken Nuggets
45 min