Urządzenia i Akcesoria
Potato and Rosemary Focaccia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 portion
Składniki
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1318.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Creamy Mac & Cheese
30 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Kek Batik Indulgence
24 godz. 45 min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Brak ocen
Chocolate Chip Cookies
50 min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 godz. 40 min
Pizza Bianca
45 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Cooking White Rice
25 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Nasi Lemak Basmati
30 min