Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de ciruela, frescas o congeladas.
- 90 g de azúcar
- ½ cdita de azúcar de vainilla casera (ver Consejo)
- 20 g de agua, (si se utilizan ciruelas frescas)
- 1 vaina de vainilla, solo las semillas.
- 600 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 huevo
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
90
g de pan tostado
lub 90 g de galletas, tipo Marías. - 20 g almendra fileteada
- Wartości odżywcze
- na 6 porción
- Kalorie
- 12087.9 kJ / 2889.1 kcal
- Białko
- 68.4 g
- Węglowodany
- 353.9 g
- Tłuszcz
- 140.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 67.5 g
- Błonnik
- 23.2 g
- Sód
- 1697.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brazo gitano de café
2 godz. 30 min
Bizcocho de chocolate
1h 40min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 Std. 20 Min
Pan en capas
2 godz. 30 min
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2 godz. 30 min
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3h
Tarta de crema pastelera y fresas
2 godz. 15 min
Bizcocho de limón
2h
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2h
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1h 15min
Crema pastelera de pistache
20 Min