Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Umplutura cu carne
- 180 g ceapă, sferturi
- 1 cățel de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 400 g carne tocată (ex. vită, curcan sau porc), desfăcută
- 250 g piure de roșii
- 1 priză sare de mare
- 2 lingurițe oregano uscat
- 10 măsline negre fără sâmburi, tăiate sferturi pe lungime
Sosul de 'brânză'
- 100 g ghee
- 400 g lapte de cocos, (ambalaj de carton, nu conservă)
- 4 linguri făină de arorut
- 4 lingurițe zeamă de lămâie
- 1 ½ linguriță sare de mare
- 1 linguriță usturoi granulat
- 2 ouă mari (63-73 g)
Topping
- 300 - 400 g cartof dulce, descojit (aprox. 1 cartof mediu)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 3537 kJ / 845 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 40.4 g
- Tłuszcz
- 63.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș
2 godz. 35 min
Supă spaniolă cu linte verde și chorizo
12h 45min
Tocăniță de pui, cu roșii și busuioc
35 min
Chifle Iepurași cu lămâie
2 godz. 40 min
Tocană de legume tex-mex
1sa 15 dk
Vegetarian pizza
Brak ocen
Ceai negru cu amestec de condimente
Brak ocen
Trufe cu cafea și alune de pădure
50 min
Brânză proaspătă cu miere din flori de portocal
35 min
Nectar de portocale și pere cu scorțișoară
5 min
Spată rulată de miel, la cuptor
2h 30 min
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1h 20min