Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g pulpe superioare de pui dezosate, fără piele, tăiate bucăți (2-3 cm)
- 60 g pesmet
- 320 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 3 căței de usturoi
- 8 - 10 fire pătrunjel proaspăt
- 1 ¼ linguriță sare, plus 1 priză
- 1 priză piper măcinat
- 3 ouă
- 4 - 6 linguri făină
- 300 - 400 g ulei pentru prăjit
- 1 priză fire de șofran
- 40 g ulei de măsline
- 700 g cartofi, tăiați felii (aprox. 8 mm)
- 50 g brandy
- 1000 g supă de pui
- Wartości odżywcze
- na 6 porții
- Kalorie
- 12807.1 kJ / 3063.9 kcal
- Białko
- 163.8 g
- Węglowodany
- 214.9 g
- Tłuszcz
- 172.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 32.7 g
- Błonnik
- 20.5 g
- Sód
- 3560.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Souvlaki de pui și ardei, cu garnitură de orez
1h 5 min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1h 45min
Caserolă de primăvară, cu carne de pui
1hod. 30min
Jeleuri cu mango
12h 20min
Cartofi gratinați
1h 10min
Sparanghel cu sos Romesco
30 min
Aripioare de pui cu lămâie cu orez și legume
Brak ocen
Salată de caracatiță sous-vide
8u.
Tort curcubeu
2 Std. 10 Min
Burger cu somon
2 Std. 20 Min
Tocăniță de miel și fasole verde
Brak ocen
Covridog
55min