Urządzenia i Akcesoria
Kokosfiskesuppe med sød kartoffel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
skalotteløg skåret i stykker85 gram
-
fed hvidløg4
-
ingefær skrællet, skåret i tynde runder25 gram
-
vegetabilsk olie15 gram
-
rød chili, alle typer afstilket, plus ekstra, tynde skiver, til pynt1
-
kokosmælk380 gram
-
vand340 gram
-
1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l), smuldretgrøntsagsbouillon1 tsk
-
rød karrypasta1 spsk
-
søde kartofler skrællede, skåret i tern300 gram
-
limesaft15 gram
-
brun farin30 gram
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
cherrytomat halverede200 gram
-
babyspinat, frisk40 gram
-
hvid fiskefilet, uden skind (f.eks. torsk, havaborre), skåret i stykker (1-1½ in.)450 gram
-
koriander, frisk hakket, til pynt
-
lime skåret i tern1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
491 mg
Białko
19 g
Kalorie
1318 kJ /
315 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Østasien
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Misosuppe med tofu
Brak ocen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Brak ocen
Vietnamesisk pho
Brak ocen
Miso kyllinge suppe
Brak ocen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Brak ocen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Brak ocen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Brak ocen
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Brak ocen
Aubergine cream soup
Brak ocen
Kyllingelaksa
30 min
Svampesuppe med vilde ris
Brak ocen