Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 căței de usturoi
- 100 g ceapă, sferturi
- 250 g morcovi, bucăți (3 cm)
- 150 g țelină tulpină, bucăți (2 cm)
- 150 g praz, bucăți (2 cm)
- 1 pui întreg, gătit
- 100 g arpacaș, clătit
- 1500 g apă, rece
- 1 ½ linguriță sare de mare, sau după gust
- ½ linguriță piper negru măcinat, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 438 kJ / 105 kcal
- Białko
- 9.7 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulaș
2 Std. 35 Min
Iahnie de fasole
30h 45 min.
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4h
Pilaf aromat cu pui
1 Std. 20 Min
Mămăligă cremoasă
25min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1hod. 45min
Fasole cu șorici
1hod. 45min
Supă cu tăieței
1h 30min
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Keine Bewertungen
Humus cu mazăre și fasole
25min
Mămăligă tradițională
1 Std.