Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de chocolate semi amargo
- 180 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 6 yemas de huevo, pasteurizadas
- 100 g de azúcar refinada
- 6 claras de huevo
- Wartości odżywcze
- na 12 rebanadas
- Kalorie
- 15983.5 kJ / 3820.2 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 343.8 g
- Tłuszcz
- 280.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 167 g
- Błonnik
- 22.1 g
- Sód
- 363.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué cítrico de nata con glaseado de limón
1h 25min
Pescado a la Veracruzana
30 min
Marinada Coreana para cerdo
5min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1h 40min
Pastel de chocolate con betún de palomitas y cacahuate
1 godz. 30 min
Limones condimentados en conserva
72h 5min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Brak ocen
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1 godz. 30 min
Mil hojas con sonrisas TM6
3h
Panqué con Chocolates Confitados
1 godz. 30 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 godz. 30 min