Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 450 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 uovo
- 850 g di farina tipo 00
- 100 g olio di semi di girasole
- 20 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- 100 g semi di sesamo
- 3 cucchiai di latte
- 2 cucchiai di miele
- 4 uova, colorate
- Wartości odżywcze
- na 20 fette
- Kalorie
- 25183.6 kJ / 6019 kcal
- Białko
- 189.6 g
- Węglowodany
- 817.4 g
- Tłuszcz
- 219.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 42.1 g
- Błonnik
- 37.5 g
- Sód
- 8714.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min.
Paninetti soffici allo yogurt
1hod. 50min
Ghirlanda di pan brioche al farro
15h 30min
Ghirlanda di Natale
4h
Panini ranocchio
3h 30 min.
Treccia al latte
2h 30min
Vin cotto
2h
Stelle filanti e coriandoli dolci
1h 45 min.
Petit Four
1h
Pane alla banana e nocciole
4h
Casoncelli alla zucca (vegan)
1h 30 min.
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h