Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g frische Hefe
- 175 g Weißwein, trocken
- 300 g Hartweizenmehl (Semola), siehe Tipp
- 200 g Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Olivenöl
- 10 g Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 60 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clementinen-Curd
30min
Montélimar-Nougat
3h 30 min.
Kartoffel-Rosmarin-Fladen
1h
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45 min.
Bruschetta mit Pilzen und herbstlichem Gemüse
24h
Kräuter-Parmesan-Kekse
1h 35min
Ciabatta
8h 30 min.
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Frühstückshörnchen
1h 20min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1h 30 min.
Canelés
14h