Urządzenia i Akcesoria
Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
65 Stück
Składniki
-
frische Hefe10 g
-
Weißwein, trocken175 g
-
Hartweizenmehl (Semola), siehe Tipp300 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten200 g
-
Olivenöl150 g
-
Salz10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
60 mg
Białko
1 g
Kalorie
208 kJ /
50 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Made by me
80 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Oliven-Ciabatta
24h
Kohlrabi-Carpaccio
35min
Cantuccini
1h 30min
Pfirsich-BBQ-Sauce
1h 30min
Smörrebröd - Smørrebrød
24h
Clementinen-Gewürz-Sirup
30min
Sweet Chilli Sauce
40min
Süßer Aprikosen-Senf
55min
Baguettes d' Épi
17h
Walnuss-Feigen-Brötchen
2h 50min
Pecorino-Rosmarin-Kekse (Low Carb)
1h 30min
Bananabread-Granola
45min