Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)

Italienisches Oliven-Gebäck (Taralli)

4.6 44 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
65 Stück

Składniki

  • frische Hefe
    10 g
  • Weißwein, trocken
    175 g
  • Hartweizenmehl (Semola), siehe Tipp
    300 g
  • Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten
    200 g
  • Olivenöl
    150 g
  • Salz
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 60 mg
Białko 1 g
Kalorie 208 kJ / 50 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...