全麦皮塔饼配蔬菜和鹰嘴豆泥

全麦皮塔饼配蔬菜和鹰嘴豆泥

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 人份

Składniki

  • 150 克
  • 干酵母粉
    5 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 斯佩尔特小麦面粉
    200 克
  • 全麦高筋粉
    100 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 约5克
    1 茶匙
  • 生菜 ,切段
    150 克
  • 红甜椒 ,切细条
    200 克
  • 番茄 ,切小块
    150 克
  • 小黄瓜 ,切片
    100 克
  • 牛油果 ,取肉切小块
    1 个
  • 姜黄粉 约2-3克
    1 - 1 ½ 茶匙
  • 柠檬汁
    10 克
  • 2 克
  • 熟的白色鹰嘴豆 鹰嘴豆泥(见要诀)
    250 克
  • 葵花籽
    2 汤匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 719 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1736.2 kJ / 415 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...