苹果青柠油醋汁

苹果青柠油醋汁

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 罐

Składniki

  • 青苹果 去皮,去核,切块
    70 克
  • 白洋葱 切块
    60 克
  • 特级初榨橄榄油
    60 克
  • 去皮
    15 克
  • 1 茶匙
  • 青柠汁
    30 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 2332 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 2475.1 kJ / 591.6 kcal
Tłuszcz 57 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 21.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...