Urządzenia i Akcesoria
苹果青柠油醋汁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 罐
Składniki
-
青苹果 去皮,去核,切块70 克
-
白洋葱 切块60 克
-
特级初榨橄榄油60 克
-
姜 去皮15 克
-
盐1 茶匙
-
青柠汁30 克
-
糖½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
2332 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
2475.1 kJ /
591.6 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料在家做
15 Przepisów
Chiny
Chiny