Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g cocoa en polvo, sin endulzar
-
60
g merenguitos (ver consejo)
lub 60 g de soleta - 100 g de frutos rojos, mixtos, frescos (si utiliza fresas, córtelas en rodajas de 0,5 cm)
- 30 g de azúcar
- 360 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 150 g de mascarpone
-
18 - 30
huevos, de dulce y de diferentes colores
lub 18 - 30 de almendras, confitadas y de diferentes colores
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2643.9 kJ / 631.9 kcal
- Białko
- 28.1 g
- Węglowodany
- 19.9 g
- Tłuszcz
- 49.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 24.7 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 398.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse queso, chocolate blanco y fresas Al vacío
2 Std.
Ceviche de tomate
15 Min
Pastel de Chocolate
3hod.
Soufflé de calabaza y canela
1 Std. 30 Min
Tarta de crema pastelera y fresas
2小时 15 分钟
Corona de chocolates
1 Std. 30 Min
Torta de cielo
50min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Sirope de cocoa
20 Min
Tacitas de queso crema
30min
Betún de ganache de chocolate
12h
Gelatina de cajeta
4u.