Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 奶油生菜 ,菊苣或类似的生菜,切成两半放入进料口的大小
- 600 克 西洋梨 或类似的梨,一切二,取果核和梗
- 1 汤匙 核桃油
- 150 克 丹麦蓝纹奶酪 ,掰碎的
- 50 克 榛子 ,烤熟的,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1369.5 kJ / 327.3 kcal
- Białko
- 10.5 g
- Węglowodany
- 25.8 g
- Tłuszcz
- 22.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Sód
- 460.9 mg