Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de menta
- 1 limón amarillo
- 15 g hojas de menta frescas
- 15 g hoja de cilantro
- ½ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
Cordero
- 8 chuleta de cordero, cualquier tipo hueso en
- 2 ramita de romero
- ½ cditas de sal
- ⅛ cditas de pimienta negra molida
- 15 g de aceite de oliva extra virgen
- 1850 g de agua (suficiente para sumergir completamente las bolsas, pero no superior a la capacidad máxima del recipiente)
- 30 g de jugo de limón amarillo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3159.1 kJ / 755.1 kcal
- Białko
- 62.9 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 53.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1485.9 mg
Alternatywne przepisy
Mantequilla de ajo y perejil
2hod. 10min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1sa 10 dk
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min
Aderezo de Oriente Medio para verduras a la parrilla
Brak ocen
Caldo de mariscos al champán
1h 5min
Pay de nuez sin harina
2 Std.
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20min
Helado de ginebra y lavanda TM6
14 Std. 35 Min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3u. 40min
Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6
6h 45 min
Hummus de betabel
30min
Mermelada de cebolla
1 Std. 45 Min