Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8j
Citrus Water
35 menit
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3j 45 menit
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1j
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 menit
Apple, Pineapple and Lime Yoghurt Drink
8j 20 menit
Moroccan Chicken and Couscous
45 menit
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 menit
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1j
Cinnamon and Date Twists
50 menit
Tikka Masala Wraps
40 menit
Chicken Akhni
1j 30 menit