Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
201 mg
Białko
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Sliced Fruit Salad with Citrus Dressing (TM5)
30 min
Grated Potato Pancakes
35 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Yoghurt Cake
1 godz.
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Coconut cake
1 godz. 20 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Berry Foam
10 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 godz. 5 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min