Urządzenia i Akcesoria
凉拌卷心菜(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份
Składniki
-
卷心菜 切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小200 克
-
紫洋葱 (opcjonalnie) 大块或一切二,可以放入进料口的大小120 克
-
胡萝卜 去皮,切去根部150 克
-
青苹果 不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽100 克
-
盐 依个人口味调整½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉 依个人口味调整2 小撮
-
美乃滋 依个人口味调整4 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
413.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
609.3 kJ /
145.6 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny