凉拌卷心菜(TM6)

凉拌卷心菜(TM6)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 卷心菜 切除菜芯较厚的内茎部分,切1-2大块可以放入进料口的大小
    200 克
  • 紫洋葱 (opcjonalnie) 大块或一切二,可以放入进料口的大小
    120 克
  • 胡萝卜 去皮,切去根部
    150 克
  • 青苹果 不去皮,垂直切块可以放入进料口的大小,去籽
    100 克
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙
  • 现磨黑胡椒粉 依个人口味调整
    2 小撮
  • 美乃滋 依个人口味调整
    4 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 413.5 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 609.3 kJ / 145.6 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...