Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 90 g de sucre glace
- 250 g de lait concentré non sucré, froid
-
40
g de bonbons à la cacahuète enrobés de chocolat, type M&M’S® (ou plus selon
les goûts) - caramel au beurre salé, pour la décoration
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2402 kJ / 555 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 42 g
Alternatywne przepisy
Jus de pommes
20 min
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Mocktail Bora Bora
15 min
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Pâte de pistaches
20 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Pains à burgers américains
3sa 15 dk
Brownies Kinder Bueno
35 min
Pâte à crêpe vanillée
1hod. 40min
Purée mousseline
40 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Cheesecake aux speculoos
1h