Urządzenia i Akcesoria
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Zwiebeln halbiert100 g
-
Wasser300 g
-
Kartoffeln in Würfeln (1 cm)300 g
-
Frischkäse130 g
-
Ras el Hanout½ TL
-
Olivenöl4 EL
-
Salz½ TL
-
Brickteig (ca. 30 cm Durchmesser)6 Blätter
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1670 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mandel-Naan-Brot (Pakistan)
1 godz. 30 min
Libanesisches Fladenbrot
3 godz. 20 min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2 godz. 15 min
Chapatis
1 godz.
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Wakamesalat mit Pilzen und Sesam
45 min
Sheek Kebab
1 godz. 10 min
Gefüllte Parathas
1 godz. 20 min
Parathas mit Blumenkohl gefüllt
45 min
Kashmiri Reis
30 min
Chapati
1 godz. 10 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min