Libanesisches Fladenbrot

Libanesisches Fladenbrot

4.4 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 Stück

Składniki

  • frische Germ
    ½ Würfel
  • Wasser
    200 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    85 g
  • Weizenmehl, universal
    300 g
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Za'atar (siehe Tipp)
    4 TL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 2 g
Kalorie 437 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...