Urządzenia i Akcesoria
Clam Chowder
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
onion cut into pieces225 g
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)85 g
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter15 g
-
bacon, smoked cut into pieces (0.5 cm/¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
cornstarch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (1 cm/½ in.)450 g
-
water225 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
bay leaf, dried1
-
cream 10-18% M.F.115 g
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.6 mg
Białko
41 g
Kalorie
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
31.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boston Clam Chowder
55 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5 min
Steamed Chicken Essence
1 godz. 10 min
Ube Coffee
10 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
New England Clam Chowder
45 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min