Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 portioner

Składniki

Pavlovakrans
  • socker
    250 g
  • äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur
    200 g
  • vinäger
    1 tesked
  • äkta vaniljextrakt
    1 tesked
  • majsmjöl (stärkelse)
    10 g
Halloncoulis
  • hallon
    200 g
    200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperatur
  • socker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Vispad grädde och montering
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    500 g
  • fikon (opcjonalnie)
    2 - 4
  • granatäpple urkärnad
    1
  • färska myntablad
    2 kvistar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 54.4 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tłuszcz 19.1 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Węglowodany 45.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie