Urządzenia i Akcesoria
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
vispgrädde50 g
-
grekisk yoghurt80 g
-
färskost60 g
-
honung1 msk
-
vaniljstång delad i halvor på längden, frön skrapade½
-
osaltade pistagenötter, utan skal (se tips)30 g
-
dadlar (medjool) urkärnade4
-
apelsiner i klyftor4
-
färsk mynta endast blad1 kvist
-
malen kanel (valfritt)½ tesked
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.7 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1394.5 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ät nyttigt
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Jultårta
Brak ocen
Jordgubbspaj
40 min
Citronmarängmuffins
Brak ocen
Snöflingetårta
Brak ocen
Apelsinringar
Brak ocen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Brak ocen
Mandelstjärnor
1 godz. 15 min
Julgran av kakor
Brak ocen
Honung- & sesamkakor
Brak ocen
Pumpapudding
1 godz. 15 min
Mint Choc Chip
Brak ocen
Blåbär frozen yoghurt
5 min