Urządzenia i Akcesoria
Apelsinringar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 stycken
Składniki
-
socker70 g
-
apelsin endast tunna bitar av skalet1
-
vetemjöl + extra för mjölning120 g
-
majsmjöl (stärkelse)1 matsked
-
½ tesked malen torkad ingefäramalen stjärnanis½ tesked
-
malen kryddpeppar¼ tesked
-
salt½ tesked
-
mandelmassa smulad40 g
-
smör i bitar80 g
-
apelsinblomsvatten1 matsked
-
flisad mandel20 g
-
ätbart glitter, guld1 tesked
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 stycken
Sód
1179.9 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
7013.8 kJ /
1676.3 kcal
Tłuszcz
87.7 g
Błonnik
11.5 g
Tłuszcz nasycony
43.2 g
Węglowodany
207.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bara Brith (fruktbröd)
Brak ocen
Jultårta
Brak ocen
Fruktkaka
Brak ocen
Citronkaka
Brak ocen
Tigerkaka
Brak ocen
Kasutera (Japansk honungskaka)
Brak ocen
Sockerkaka/tårtbotten
1 godz. 50 min
Morotskaka
2 godz. 30 min
Bananbröd
Brak ocen
Scones
30 min
Pistagemuffins
40 min
Trefärgade muffins
1 godz. 30 min