Sous-vide Päron i kanelsås

Sous-vide Päron i kanelsås

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portioner

Składniki

  • socker
    120 g
  • äkta vaniljextrakt
    1 tesked
  • malen kanel
    1 ½ tesked
  • päron skalade & halverade (se tips)
    4
  • vatten se till att påsarna är helt täckta med vatten (se tips)
    1400 g
  • citronsaft (se tips)
    30 g
    1 tesked askorbinsyra
  • rostade mandelflarn för servering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3 mg
Białko 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie