Rostad porchetta med päron och lök

Rostad porchetta med päron och lök

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
16 portioner

Składniki

  • olivolja plus extra att ringla över
    10 g
  • färsk persilja endast blad
    5 g
  • färsk gräslök grovt hackad
    5 g
  • färsk salvia endast blad
    5 g
  • färsk timjan endast blad
    5 g
  • färsk rosmarin endast blad
    5 g
  • senap
    1 matsked
  • vitlöksklyftor
    3
  • torkade fänkålsfrön
    1 tesked
  • rödlök delad i fjärdedelar
    200 g
  • sidfläsk
    2000 g
  • havssalt plus extra att strö över
    2 teskedar
  • malen svartpeppar
    2 ½ teskedar
  • fänkålshuvuden delad i fjärdedelar
    2

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 303.7 mg
Białko 12.9 g
Kalorie 2963.8 kJ / 708.4 kcal
Tłuszcz 67.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 13.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie