Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 58.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Holandská omáčka
15 min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20 min
Francouzská omáčka gribiche
20 min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40 min
Béarnská omáčka
20 min
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24h
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16 godz. 40 min