Urządzenia i Akcesoria
萊姆南瓜燉飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭 (約5克)1 粒
-
洋蔥 切塊50 克
-
奶油10 克
-
300 克 水蔬菜高湯300 克
-
南瓜 去皮、切塊(約2公分)100 克
-
白米飯180 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
帕瑪森起士粉30 克
-
萊姆皮 少許,切碎
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.9 g
Kalorie
1222 kJ /
292 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan