Urządzenia i Akcesoria
清蒸透抽
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑 去皮,切絲10 克
-
透抽 去除內臟,切圈不切斷(約400克)1 隻
-
新鮮紅辣椒 切圈5 - 10 克
-
洋蔥 切條(約1公分)60 克
-
蒜頭20 克
-
香油10 克
-
米酒2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
蔥 斜切(約0.5公分)10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
16.6 g
Kalorie
485.4 kJ /
116.1 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快煮餐
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan