蒸蔬菜飯佐甜酸醬

蒸蔬菜飯佐甜酸醬

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 切絲
    200 克
  • 紅甜椒 切絲
    100 克
  • 黃甜椒 切絲
    100 克
  • 櫛瓜 切絲
    200 克
  • 蘑菇 切片
    250 克
  • 新鮮豆芽菜
    100 克
  • 900 克
  • 短梗米
    250 克
醬汁
  • (約5克)
    1 片
  • 紅甜椒
    50 克
  • 水果醋 莓果類尤佳
    50 克
  • 紅糖
    50 克
  • 蜂蜜
    50 克
  • 玉米粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    60 克
  • 萊姆汁
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小塊
  • 新鮮鳳梨 切小塊
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 1797 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 90 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...