Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs (Çılbır)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
dried chili flakes½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
plain Greek yogurt8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
large eggs chilled (see Tip)2
-
fresh mixed herbs chopped (dill, mint, cilantro)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1760 kJ /
420.7 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Feta Dip
5 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Brazilian Limeade
10 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chimichurri Roast Chicken
1 godz. 20 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min