Urządzenia i Akcesoria
Turkish Eggs (Çılbır)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
olive oil plus extra to brush1 oz
-
dried chili flakes½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
plain Greek yogurt8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
water58 oz
-
white vinegar½ oz
-
large eggs chilled (see Tip)2
-
fresh mixed herbs chopped (dill, mint, cilantro)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.8 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
1760 kJ /
420.7 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Cajun Shrimp and Grits Waffles
1 godz. 10 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min