Asperges en prosciutto cannoli

Asperges en prosciutto cannoli

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
12 stuks

Składniki

Deeg
  • boter diepgevroren, in stukken
    100 g
  • bloem en meer om het deeg te bewerken
    100 g
  • water koud
    45 g
  • zout
    1 snuifje
  • melk
    20 g
  • sesamzaad
    1 el
Vulling
  • groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig
    8
  • water
    500 g
  • sjalot
    ½
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
Afwerking
  • mosterd
    30 g
  • gedroogde ham (prosciutto)
    8 sneetjes

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 3.7 g
Kalorie 610 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...