Urządzenia i Akcesoria
Asperges en prosciutto cannoli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
12 stuks
Składniki
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3.7 g
Kalorie
610 kJ /
146 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asperge
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Brak ocen
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Amandelverslaving
1 godz.
Mango mojito
15 min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Brak ocen
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min