Urządzenia i Akcesoria
辣椒酸梅蒸河鳗
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
河鳗 切2厘米段500 克
-
料酒20 克
-
姜 切块10 克
-
甜椒 切块20 克
-
蒜头3 瓣
-
酸梅酱100 克
-
糖10 克
-
盐1 小撮
-
酸菜 切小段150 克
-
水 蒸煮用500 克
-
葱 切末,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
745.7 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
715.8 kJ /
171.3 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年味
10 Przepisów
Chiny
Chiny