辣椒酸梅蒸河鳗

辣椒酸梅蒸河鳗

3.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 河鳗 切2厘米段
    500 克
  • 料酒
    20 克
  • 切块
    10 克
  • 甜椒 切块
    20 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 酸梅酱
    100 克
  • 10 克
  • 1 小撮
  • 酸菜 切小段
    150 克
  • 蒸煮用
    500 克
  • 切末,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 745.7 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 715.8 kJ / 171.3 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 20.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...