Kirsch-Pancake-Pfännchen

Kirsch-Pancake-Pfännchen

3.7 59 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen

Składniki

  • Kirschen, TK aufgetaut
    400 g
  • Ricotta
    150 g
  • Milch
    170 g
  • Öl
    40 g
  • Banane, reif in Stücken
    90 g
  • Zucker
    50 g
  • Mehl
    160 g
  • Backpulver
    10 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Butter zum Einfetten
  • Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 198 mg
Białko 6 g
Kalorie 920 kJ / 220 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...