Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Pancake-Pfännchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Kirschen, TK aufgetaut400 g
-
Ricotta150 g
-
Milch170 g
-
Öl40 g
-
Banane, reif in Stücken90 g
-
Zucker50 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver10 g
-
Salz¼ TL
-
Butter zum Einfetten
-
Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
198 mg
Białko
6 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schoko-Weihnachtstorte
17 Std.
Oster-Whoopie-Pies
1 Std. 35 Min
Melonenkuchen
3 Std.
Milchreispizza
50 Min
Spiegelei-Muffins
2 Std.
Bananen-Körbchen
2 Std. 45 Min
Süße Pommes
1 Std. 45 Min
Brombeer-Brownie-Happen
5 Std.
One Pot Mac and Cheese
25 Min
Waffel-Geister
1 Std. 45 Min
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30 Min
Gefleckte Schokoladenwaffeln
45 Min