Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Pancake-Pfännchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Kirschen, TK aufgetaut400 g
-
Ricotta150 g
-
Milch170 g
-
Öl40 g
-
Banane, reif in Stücken90 g
-
Zucker50 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver10 g
-
Salz¼ TL
-
Butter zum Einfetten
-
Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
198 mg
Białko
6 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Himbeer-Biskuit-Röllchen
30 Min
Küken-Amerikaner
2 Std. 30 Min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50 Min
Milchreiskuchen mit Apfel-Walnuss-Kruste
12 Std.
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std.
Steam-Brownies
35 Min
Sweet-Bubble-up
2 Std.
Apfel-Zimt-Wraps
35 Min
Süße Pommes mit Mayo und Ketchup
40 Min
Rosa Milchreis
50 Min
Karamell-Birnen-Nuss-Törtchen
2 Std.
Raclette-Pizza
2 Std. 30 Min