Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Pancake-Pfännchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Kirschen, TK aufgetaut400 g
-
Ricotta150 g
-
Milch170 g
-
Öl40 g
-
Banane, reif in Stücken90 g
-
Zucker50 g
-
Mehl160 g
-
Backpulver10 g
-
Salz¼ TL
-
Butter zum Einfetten
-
Puderzucker (opcjonalnie) zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
198 mg
Białko
6 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinnennetz-Schokokuchen
2 godz. 25 min
Buntes Tomatengratin
1 godz. 30 min
Kalter-Hund-Happen
50 min
Banana Pancakes
45 min
Küken-Käse-Bällchen
20 min
Blumenkohl-Wings
45 min
Bananen-Körbchen
2 godz. 45 min
Mais-Polenta-Puffer mit Joghurtsauce
1 godz.
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 godz. 40 min
Mini-Tartelettes mit Mais, Hackfleisch und Süßkartoffel
3 godz. 10 min
Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf
55 min
Chocolate-Chip-Pancakes
25 min