Urządzenia i Akcesoria
虾松
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 人份
Składniki
-
无盐烤腰果20 克
-
油15 克
-
新鲜香菇 切块40 克
-
虾仁300 克
-
新鲜荸荠 切块200 克
-
芹菜 切末30 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
红色莴苣8 片
-
油条 先以100°C烤10分钟,切碎1 条
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.068 g
Kalorie
346 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
3.725 g
Błonnik
1.146 g
Węglowodany
6.904 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny