Urządzenia i Akcesoria
秋葵鲑鱼卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
新鲜鲑鱼块 切长条片状(长度约10厘米)150 克
-
玉米淀粉10 克
-
米酒5 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
秋葵 切段5 条
-
黄甜椒 切丝10 克
-
红甜椒 切丝10 克
-
水500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.176 g
Kalorie
290 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
4.054 g
Błonnik
0.433 g
Węglowodany
2.417 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny