苦瓜卤梅干菜

苦瓜卤梅干菜

2.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 20 克
  • 50 克
  • 梅干菜干 洗净,切小块(约1.5厘米)
    100 克
  • 苦瓜 去籽及白瓤,切块(约3厘米)
    600 克
  • 200 克
  • 酱油
    50 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2.073 g
Kalorie 514 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 8.582 g
Błonnik 3.367 g
Węglowodany 10.545 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...