破布子烧苦瓜

破布子烧苦瓜

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    10 克
  • 30 克
  • 苦瓜 去籽及白瓤,切块
    450 克
  • 猪肉肉糜
    50 克
  • 酱油
    10 克
  • 破布子
    30 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.932 g
Kalorie 516 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 8.378 g
Błonnik 2.252 g
Węglowodany 8.446 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...