全麦面包

全麦面包

4.6 35 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • (见小贴士)
    300 克
  • 干酵母粉
    2 茶匙
  • 30 克
  • 黄油 室温软化
    30 克
  • 全麦面粉
    250 克
  • 高筋面粉
    250 克
  • 1 茶匙
  • 高筋面粉 适量,撒粉用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 392.5 mg
Białko 9.9 g
Kalorie 1513 kJ / 361.6 kcal
Tłuszcz 5.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 67.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...