Urządzenia i Akcesoria
全麦面包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
水 (见小贴士)300 克
-
干酵母粉2 茶匙
-
糖30 克
-
黄油 室温软化30 克
-
全麦面粉250 克
-
高筋面粉250 克
-
盐1 茶匙
-
高筋面粉 适量,撒粉用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
392.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1513 kJ /
361.6 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
67.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
灵感每一刻
167 Przepisów
Chiny
Chiny
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny