Urządzenia i Akcesoria
土豆丝培根煎饼(TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
质地结实的土豆 整颗或切小块,(4×4厘米),可以通过进料口1100 克
-
油15 克
-
培根丁 (见小贴士)150 克
-
澄清黄油60 克
-
盐1 茶匙
-
现磨黑胡椒粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
846.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
2232.1 kJ /
533.5 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
49.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
多功能果蔬处理器 基础入门
62 Przepisy
Chiny
Chiny