Urządzenia i Akcesoria
蜜汁莴笋
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
莴笋 去皮500 - 600 克
-
盐10 克
-
矿泉水 冲洗用适量
-
米醋90 克
-
白砂糖60 克
-
蒜头 切片7 - 8 瓣
-
新鲜小米椒 切片2 - 3 根
-
水220 克
-
生抽110 克
-
花椒1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1977.5 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
467.7 kJ /
111.8 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏季日常料理
5 Przepisów
Chiny
Chiny