蜜汁莴笋

蜜汁莴笋

3.0 2 rating
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 莴笋 去皮
    500 - 600 克
  • 10 克
  • 矿泉水 冲洗用
    适量
  • 米醋
    90 克
  • 白砂糖
    60 克
  • 蒜头 切片
    7 - 8 瓣
  • 新鲜小米椒 切片
    2 - 3 根
  • 220 克
  • 生抽
    110 克
  • 花椒
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1977.5 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 467.7 kJ / 111.8 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 23.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...