奶油焗土豆(TM5)

奶油焗土豆(TM5)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份

Składniki

  • 土豆 去皮,切成可以放入进料口的大小
    1200 克
  • 格鲁耶尔奶酪 切3厘米块
    100 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 稀奶油, 含脂量最低30%
    400 - 500 克
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 410.4 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 1514.1 kJ / 361.9 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie