Urządzenia i Akcesoria
Weisskabissalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Weisskabis in vierteln oder achteln, Strunk entfernt600 g
-
Salz½ TL
Dressing
-
Schalotten halbiert100 g
-
50 g RotweinessigObstessig50 g
-
Öl60 g
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
505 mg
Białko
2 g
Kalorie
802 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizzasauce
35 min
Randensalat mit Meerettich
10 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Wurst-Käse Salat
25 min
Weisskabissalat (TM5)
15 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette (TM5)
15 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
45 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min
Gemüsesalat Thermomix® Style
10 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
30 min