Urządzenia i Akcesoria
Weisskabissalat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Weisskabis in vierteln oder achteln, Strunk entfernt600 g
-
Salz½ TL
Dressing
-
Schalotten halbiert100 g
-
50 g RotweinessigObstessig50 g
-
Öl60 g
-
Salz etwas mehr zum Abschmecken½ TL
-
Pfeffer3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
505 mg
Białko
2 g
Kalorie
802 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frittata aus dem Egg poacher
35 min
Blitz Béchamel
15 min
Rüeblisalat mit Joghurtsauce
10 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 godz. 15 min
Fenchelsalat mit Parmesan
10 min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15 min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM5)
10 min
Weisskabissalat (TM5)
15 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Mediterraner Tomatenaufstrich
15 min
Rohkostsalat
10 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min