焦糖蘋果餡

焦糖蘋果餡

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
400 克

Składniki

  • 蘋果 去皮,切1公分丁狀
    600 克
  • 細砂糖
    140 克
  • 檸檬汁
    30 克
  • 無鹽奶油 切塊
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 5.9 mg
Białko 0.5 g
Kalorie 1078.5 kJ / 258 kcal
Tłuszcz 10.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 24.4 g
Węglowodany 44.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...