Urządzenia i Akcesoria
焦糖蘋果餡
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
400 克
Składniki
-
蘋果 去皮,切1公分丁狀600 克
-
細砂糖140 克
-
檸檬汁30 克
-
無鹽奶油 切塊60 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
5.9 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
1078.5 kJ /
258 kcal
Tłuszcz
10.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
24.4 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵包職人-吳克己
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan