Urządzenia i Akcesoria
義大利拖鞋麵包
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 godz. 25 min
4 個
Składniki
波蘭液種
-
法國麵包粉35 克
-
水35 克
-
乾酵母粉 (約1/16茶匙)1 小撮
主麵糰
-
法國麵包粉250 克
-
水180 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
麥芽精⅛ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
橄欖油 少許(抹油用)
-
杜蘭小麥粉 (撒粉用)20 克
-
熱水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8.8 g
Kalorie
1045.8 kJ /
250.2 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
51.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan