Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Water Dough
- 105 g air
- 15 g gula
- 1 sdt garam
- 60 g lemak babi (lard)
- 100 g tepung terigu protein rendah
- 100 g tepung terigu protein tinggi
Oil Dough
- 180 g tepung terigu protein rendah
- 90 g lemak babi (lard)
isian
- 720 g pasta kacang merah adzuki Jepang
- 24 telur asin, bagian kuning saja
- 20 g arak beras
- 2 kuning telur
- biji wijen hitam, untuk taburan
- Wartości odżywcze
- na 1 potongan
- Kalorie
- 1473.5 kJ / 352.5 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 28.1 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 603.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 153.5 mg